Thursday, June 17, 2010

Sangean Ant-60 Short Wave Antennausage

growth of vegetables ...



In the summer, cold pasta or rice I make enough often. It 's a dish fresh and that makes me feel a bit' on vacation even if they are not.
The idea of \u200b\u200bthis recipe, I had the ingredients I had in my fridge :-) But the result is like: dish tasty, fresh and colorful!

Ingredients for 4 people: 300 gr whole wheat pasta


10 basil leaves 2 sprigs of wild fennel
20 cherry tomatoes 1 yellow pepper

2 cans of tuna (or a piece of fresh tuna to sear in a little oil in a frying pan) 3 zucchini

35
olives 1 small piece of sharp provolone 1 cup of vinegar


extra virgin olive oil salt pepper



In una grande insalatiera raccogliere 10 foglie di basilico, il rametto di finocchietto tagliato a pezzetti, i pomodorini ciligia tagliati in quattro pezzi, il peperone lavato e tagliato a tocchetti piccoli, il tonno, le zucchine precedentemente scottate per 5 minuti in un piccolo pentolino con acqua e un bicchiere di aceto e tagliate poi a fiammifero, le olive, la provola piccante tagliata a dadini e la pasta cotta al dente in abbondante acqua salata (solo dopo averla scolata e messa sotto il getto dell'acqua fredda per un istante per fermare la cottura).

Aggiustare di sale, pepe ed olio e mescolare il tutto prima di servire.
Buon appetito!

0 comments:

Post a Comment