Monday, November 10, 2008

Invitation Latter Kosovo

Pizzas, sandwiches and croissants with paste

Pizzetti, rolls and croissants
PASTA WITH ROASTING



Hello to you all this recipe instead of the mythical Nanino of Cookaforum . With the doses are off about 30 pieces and I must say the pasta is very good. Many thanks to her for her recipes are always useful.

Buona preparazione a tutti.





Ingredienti:


500 gr. di farina di cui 250 00 e 250 Manitoba,
50 gr. di strutto,
35 gr. di zucchero,
20 gr. di sale,
1 cubetto di lievito da 25 gr,
220 gr. di acqua.
Farcitura a piacimento.




Procedimento


Sciogliere, il lievito nell'acqua e lo zucchero, aggiungere la farina, lo strutto, lavorare fino ad ottenere un composto omogeneo ed aggiungere infine il Compattare la pasta facendo una palla e far lievitare un’ora e mezza. Riprenderla e stenderla col mattarello ad uno spessore di mezzo cm e fare dei tondini. Put them all on baking paper, brush with the tomato and add the stuffing preferita.Spolverare with salt and extra virgin olive oil. With 'other part of the dough, make a half a centimeter round pastry, cut into triangles, stuff and roll giving the shape of croissants. With scraps of dough, roll into balls with which they have degl'ottimi sandwiches that will be left to rise for another hour. Then bake at 220 for 15-20 minutes.




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